Benim yaptığım ameller herkesten üstündür dedi kadın böbürlenerek.
Tavana vuran egosunun etrafa saçtığı ateşten kıvılcımların yaptığı amelleri nasıl yakarak küle dönüştüğünü göremiyordu. 
Her daim övülmek, aslansın, kaplansın, bitanesin senden başka kimse yok zaten denilmesini bekliyordu. Gönlü ve ruhu aç, sevgi ve saygıya muhtaçtı ve nefsinin doyumsuzluğunu ancak ve ancak Kuran'ı doğru anlayıp uygulayarak her iki dünyada da İLMİHÂL ile mümkündü. 

Allah rızası için yapılan her tür iş önemliydi ancak riyayla aldatmadan. Aldatan aldanandır. Allah kalplerde olan biteni herşeyi duyguları, aklından geçirdiğinide tek bilendir. 
Hafızlar yetiştiren medreselere takmıştı kafayı. Uyuşturucu bağımlısı, etini satarak para kazanan kadına kıza da yazık tabi ki ancak medrese hocalarının yaptığını önemsemez tavırları, sözleri asılsız kırıcıydı kadının. Gıybetin kokusu içime sinmedi dert oldu bana. 
Medreselerin kapatılmasıyla, Kuran'a ve Sünnete göre hareket etmemenin verdiği toplumun en küçük birimi olan ailedeki çöküntü ne kötüydü. Nesillerin heba edilmesini şiddetle kınıyoruz. 
Kadın istişare yaparak doğru yolu bulmaya çalışacak mı? 
Her türlü kötülüğün dinsizlik ile ortaya çıktığını kavrayacak mı? 
Gıybetini yaptığı medrese Hocaları ile  birlikte hareket ederek, sorunlar için çözüm bulmaya çalışacak mı? 
Toplumun sorunlarını çözmek için  siyasetin gücünden yararlanacak mı? 
Allah'a isyanın olduğu her yerde kötülük var. Allah'a isyan eden, ana babaya da isyan eder. Aksi takdirde herkese yaranacağım diyenler var. 
Allah rızasını en çok dilini dolayanlar dilencilerdir. 
Ve kadınlar acaba üstünlüğün takva da İLMİHÂL ile olduğunu düşünmüyor muydu? 
Ve Allah Kuran'ı Kerim'i Koruma Yasası ile kıyamete kadar koruyacak farkında değil misiniz?

Elbistan'dan selam getirdim. 








 



( İki Yüzlü Münafıklar başlıklı yazı Lütfiye tarafından 5.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.