BU GECE GİDEN YILIN SONU GELEN YILIN BAŞI! 

2022 senesinin son gününün sonuna yaklaşan saatlerini yaşıyoruz bugün, 23: 59' dan sonrası saatler 00:00 olduğunda 2023 yeni takvim yılımız başlamış olacak yani eskittiğimiz yılın sonu eskiteceğimiz yılın başı olacak bu gece.

365 gün acısı sızısıyla, iyisi kötüsüyle, hastalığı, şifasıyla, derdi devasıyla geçti, gitti, bitti, maziden bir sayfa oldu 2022. 

2023 yılı öncelikle islam alemi ve tüm kainat için hayırla huzurla sağlıkla mutlulukla gelsin, hoşgelsin iyilikler getirsin dünya alemine inşallah.

Bir yıl daha yaşlandık aslında, ölüme 365 gün daha yaklaştık geçen bir yılda, duamla karşılayacağım her yıl olduğu gibi bu yılı da avuçlarımı açıp rabbimden isteyeceğim. 

Rabb'im diyeceğim; Herşeyin biz kulların için en hayırlı olanını, en güzel olanını, en kolay olanını, cümlemize nasip et Rabb'im!

Kendimden önce sevdiklerime.
Duâm var yüce Rabb'im!

Bir'lerine bin kat sağlıklarının. 
Bir'lerine bin kat rızıklarının. 
Bir'lerine bin kat, şifalarının.
Bir'lerine bin kat sevgilerinin. 
Bir'lerine bin kat bereketlerinin.

Bir'lerine bin kat sevaplarının. 
Bir'lerine bin kat tövbelerinin. 
Bir'lerine bin kat iyiliklerinin. 
Bir'lerine bin kat kazançlarının.
Bir'lerine bin kat mutluluklarının.
Bir'leri bin olsun huzurlarının, umutlarının.

Daha, daha nice, nice yıllara inşallah!
YA RABBE'L ÂLEMİN 
AMİN ECMÂİN 🤲



31. 12. 2022
Kalb'i Hazan


( Bu Gece Giden Yılın Sonu Gelen Yılın Başı! başlıklı yazı Kalb-i Hazan tarafından 31.12.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.