Canım sevgilim ben bu satırları yazarken sana gecenin dördünde, sen ne güzel uyuyorsundurkimbilir, uykunun en derin halinde.... arasam şimdi sesin nasıl da mahmurdur, ve ansızın gelsem koynun nasıl da sımsıcak.
nefesin miskten almıştır özünü, kirpiklerinin öksüz gölgesi düşmüştür usul usul yanaklarına....
gel öp beni diyordur alnın o saçların altından.. 'Gel öp beni!...'

dudakların öyle mahzun kıvrılmıştır ki sen mışıl mışıl uyurken tıpkı bir bebek kadar masumgörünüyorsundur eminim... ve kolların boşluğu kucaklamıştır benim yerime kimbilir kaçıncı kez....... yüreğin nasıl da kırgındır bana. üşüyordu zaten bensiz her gece ya, şimdi yalanmış sevgisi diye titriyordur eminim sana bile hissettirmeden.

yüreğin sevgilim... yüreğin ki en güzel şekilde sevilmeye layık. bir türlü sevmeyi bilen sevmemiş. seviyorum diyenler eline yüzüne bulaştırmış. seviyorum deyip daha da yormuş. Acımamış. kırmış dökmüş utanmamış..

keşke şu an çok güzel bir rüya görüyor olsan yüreğin kıpır kıpır huzurla dolsa. gözlerin ışıl ışıl baksa o rüyaya. bana hiç kırılmamış gibi. herşeyi unutmuş gibi uyansan. rüyanda sana koşsam seviyorum seni aşkım desem. öpsem gözyaşınla ıslanmış yanaklarını gözyaşının tuzunu tek tek içsem. keşke. keşke sen ben ben sen olsam........ ve sen sabaha hiç birşey olmamış gibi güneşin en parlak ışıklarının bile hakkını verecek kadar mutlu uyansan. işe giderken karıncalarla bile konuşsan mutluluktan. Rüzgar yine okşasa saçını benim yerime. gölgene düşlerim düşse, sen farketmeden.... ve seni hep takip etse.... yüreğine değse aşkım...sana hep yarınlara dair ümitler verse.... seni hep mutlu kılsa..keşke...

ben seni sevdim sadece....sevdim...başka elimden birşey gelmeden... en duru haliyle saklı yüregimde sevdan... en duru haliyle inan. sana ait bir burukluk taşımadan. Hiçbir yerinde yüreğimin sana ait bir kırgınlık bırakmadan...
seni seviyorum aşkım seni çok seviyorum.

yaralarıma ilacımsın dedin, yaralarını göremedim kimi zaman. hatta yenilerini ekledim bilerek veya bilmeyerek ne farkeder.

gözlerin çok güzel dedin ışıl ışıl gözlerine 90 yaşına da gelse bakacağım dedin...... bazan sana sevgiyle bakmayı beceremedi o gözler. ama senin için ağlamaktan gocunmadı...
asla gocunmadı, inan...

sonsuza kadar birlikte olalım dedin... bir saat bile ayıramadım sana yine beceremedim....özür dilerim....

yanına süzülüp şimdi seni doya doya çekmek var ya içime. kollarında yaşayacağım bir yudum mutluluğu bin ömrüme katmak var ya. yorganın içinde sadece nefesimizin ılık sesleri karanlıkta sevişirken birbiriyle........ ve biz soluk soluğa dinlerken onları içimiz gitmez mi.. kıyabilir misin bana sevgilim. Kırgın olsan da öpmeden durabilir misin. peki ya sarmadan sensiz daima üşüyen bedenimi. Okşamadan sana eksik kirpik diplerimi.

hadi sarıl yine bana bakışlarının ışığı düşsün karanlıkta bile bakışlarıma. delsin sevgimiz tüm karanlıkları, dize getirelim her geceyi aşkımızla...
zor değil sevgilim..hiç zor değil. nefesimi nefesinde bırakmak.. olmayacaksan artık yanımda...

öpüşünün izi duruyor dudak kıvrımlarımda... en değerli bir hazine gibi saklı tutuyorum onları orda...
hiç öpmesen bile artık, o izler bir değil bin ömür yeter bana.

seni seviyorum, seni seviyorum, seni çok seviyorum........ bıkmadan usanmadan yanımdayken bile seni özleyecek kadar seni seviyorum.

Dön gel bana.... İçimi kanata kanata sensizliğe karışmadan. dön gel...

....Kalbin...
( En Sevgiliye başlıklı yazı Gülşen tarafından 6.04.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.