hareketli yeni yıl gifleri ile ilgili görsel sonucu   



BEKLİYORUZ 2020 EMİNİM ZEKİ MÜREN BİZİ GÖRECEK
2020 hadi belki değişir bir şeyler diye başlayalım yine bu yılla…ve şükredelim gördük diye 2019 un sonunu oysa ne göremeyenler vardı bu günü ve ne umutlarla başlamıştı onlarda bu eski gibi gözüken zamanın eskittiği yılla. Oysa ne eskiyen nede yeni bir şey var … biz öyle olmasını dileyerek yeni şeylere olan umudumuzla bir umut çulu daha bağladık 2020 dilek ağacına. Yine tartışacağız günah mı sevap mı bizim mi gevurun mu diye yılbaşı gecesini kimileri taksim meydanında itile kakıla kutlayacak tabi taksim meydanına izin verilirse kimileri de zaten günah diyerek bu günün diğer günden farkı yok deyip ne kadar umursamasa da için, için yeni yeni umutlar la bir bardak çay ile girecek yeni yıla bazı bardaklar kadeh olacak vurulacak dibine ve yine bardakta durduğu gibi durmayacak şişe içindeki balık…sayacağız geriye geriye ileriye saymak dururken 7.6.5.4.3.2.1…….0…………gireceğiz kapısından 2020 nin zeki Müren nin Nesrin topkapı nın kulakları çın çın çınlayacak yine….yine yılın ilk saatlerinde bir bebek dünyaya gözlerini açacak şanslıysa bir altın takacak belediye başkanı yada cumhur başkanı…..ve birileri ölecek belki de tam o saatlerde göremeyecek yeni yıllın ilk ışıklarını.. çoğu evlerde türlü türlü yiyecekler masalara serilirken bir yerlerde aç insanlar yine bir dilim kuru ekmeğe muhtaç girecek 2020 ye…içimiz burkulacak kaybettiklerimize kazandıklarımızla böbürleneceğiz …bir hesap yapacağız içimizde ve o hesap hiçbir zaman yine çarşıya uymayacak… kırmızı ya takacak bazılarımız kırmızı don kırmızı elbise kırmızıda kırmızı … uğur sayacağız kırmızıyı ve bütün uğuruzluklara inat kıp kırmızı olacağız….birde zengin olma hayalleri kurduğumuz üstünde bir sürü rakamın bulunduğu kağıt parçalarından medet umacağız.. ya çıkarsa sloganıyla aldığımız biletlere bakıp amortiye şükredip zenginin parasıyla kime çıktığına merak edip duracağız…
Ah bir kar yağsa konsepte ne güzel uyardı deyip pencereden ara ara gökyüzüne bakacağız… yeni bir yılla girerken alınan ufak tefek jan janlı hediye paketlerini bir birimize verip belki de yeni bir yıllın en keyifli anını yaşayacağız….
Geçen yıl ne yaşandıysa yaşandı hepsi bir geri sayımla bitti de değişen ve değişecek ne diye sorgularken bulacağız sabah olduğunda kendimizi. Ve hiçbir şeyin değişmeyeceğini anlayıp devam edeceğiz yaşamaya… şansımız varsa da 2021 re kadar eskitmeye devam devam edeceğiz umutlarımızı….
Her şeye rağmen umut etmek yeni bir şeyi kutlamak onun gelişiyle sevinmek hepimize iyi gelecek… günah mı sevap mı gevurun mu bilmem ama abartmadan özünden ödün vermeden yeni bir şeyi iyi dileklerle karşılamak çok güzel….
Bu ufak umutlarda olmasa insanın hayatının anlamı olmaz diye düşünüyorum…
Karamsar olmaya gerek yok ben eminim zeki Müren de bizi görecek….
Tüm insanlık için umut dolu güzel sağlıklı sevgi dolu bir yıl olur inşallah…
2020 tüm iyi dileklerimizle hadi gel BEKLİYORUZ…………

SİLGİSİZCE..

İlgili resim

( Bekliyoruz 2020 Eminim Zeki Müren Bizi Görecek başlıklı yazı SİLGİSİZce tarafından 29.12.2019 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.