Bu kadar zor olmamalıydı. Bu kadar acı bir şekilde son bulmamalıydı. Bilirim bu yapılacak görev alevden dikilmiş bir yakasız gömlekti. Bilirim atılacak her adımı bir değil beş kere on kere düşünmek gerekirdi. Ama başta verilen söz yarı yolda bırakılır mıydı? Zordu ama başarılmayacak imkansızlık değildi ki. Onca güveni, saygıyı ve sevgiyi yıkmaya değer miydi bunca yapılanlar. Bu aşka bu sevdaya yürek açmak bu kadar zor muydu? Belki onun belki bunun belki hepimizin canı yaşanacaktı bu yolda. Ama ortak sevdamız ilelebet korunmuş olacaktı. İşte herşey bundan ibaretken buna imkansızlık diyenlerin aslı neydi? 
Yine soruyorum, yine yine tekrarlıyorum! Neredesiniz neredesiniz? Hani bu yola baş koymuştunuz, hani nefesiniz yettiğince Hakk'ı ve haklıyı savunacaktınız... Şimdi neredesiniz? Yarı yolda bırakıp gitmek var mı bizim lügatta? Bir işe başlayıp ortasında koyup gitmek var mı?
Herşey bırakılır, herşeyden vazgeçebilir de bu görev boşverilir miydi? Yaptığınız yaptırdığınız, yaşattığınız yaşattırdığınız, herşey yanınıza kâr kalır mıydı? Kalır mıydı?
( Acı Bir Yara başlıklı yazı Aşkın Maşuku tarafından 3.06.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.