Bazen kendimi karmaşık düşüncelerden alamıyorum.10 yıl sonra nerde olucam nası biriyle evlenicem bendemi herkez gibi evden işe işten eve sıkıcı bi hayatmı yaşıycam diye düşünürken bi bakıyorum icimi bir sis bulutu kaplamış daralmışım ufalanmışım ama bunlar ilerde beni bekliyor en kötüsüde. 
sistem cok acımasız bence,karnını doyurmak bi kac istedigini alabilesin diye bütün ömrünü senden çalıyor 
ölürken arkana baktıgında ne görüceksin sadece iş koşuşturma belkide kısacık olsa cocugunun sana baba veya anne demesini hatırlıcaksın  ama zaten sen evladının cocuklugunun yarısı görememişinki cocugun senden sevgi beklerken sen o kahrolası iş yerine gitmişin onu evde boynu bükük bırakmışın onu camda senin dönüşü beklerken bırakmışın. sen eve gelince üstüne atladıgında yorgunum diye onu uzak tutmuşsun peki ya onun ne hissettigini niye umursamadın işte sistem seni cocgundan ayırdı onun icinde kocaman bir sevgi boşlugu bıraktı en can sıkıcı yeride kendin için ayıracak zaman bırakmadı.okursan kurtulursun diyolar  okusanda aynı muameleyi görüceksin 2-3 kuruş fazla alıcaksın ama gününün yarısı o sıkıcı ofislerde gecicek.
hayat işte herşey para, hayatını ver bende sana para veriyim diyor 18 yaşında bu düşünceler çekilmiyor  allah sonumuzu hayır etsin.

( Hayatın Acımasızlıgı başlıklı yazı emret tarafından 12.06.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.