Geceler üstüme yürüyor sanki.Hergece yastığımı göz yaşlarıyla ıslatarak dalıyorum uykuya.Uyku uykumudur sanki işyerinde ayakta uyuyanlardan oldum beni uyurken görürsen şaşırma, yine sen,yine rüyalarında ağlayarak uyanıp,telefona bakıyorum.Yoktur,ne bi çağrı ne bir mesaj. Dipsiz karanlık bir boşluktayım…sakın kendini suçlama yada vicdanın sızlamasın kaderimiz böyleymiş.
Geceler boyu sabahlayıp uğruna, boşluğa düştüğüm sevdiğim, bir tanem, gözbebeğim.. Yüreğimden mühürlendim sana.. Şiirler havalanıyor kuşlar gibi, şarkılar ağlıyor yokluğuna.. Sevgilim hayatı sende buldum ben, tükenirsem sen tüketirsin beni.
Bir Aşktır Bu Yaşanan,Bir Gece Vakti Uyandım Uykumdan,
Birden Aklıma Yine Sen Geldin,Oysa Bilmediğim Bir Şey Vardı,
Beni Uyandıran Sendin
( Geceler başlıklı yazı chkofficiall tarafından 6/5/2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.