Müslümân kardeşlerimiz yine katlediliyor  Tel aviv'cilerce. İftar sofraları kana bulandı boğazımıza düğümlendi acı lokmalar

Feryatlar, figanlar arşa yükseldi. Analar, babalar, evlatlar yine yasa büründü. Şu mübârek günde... Bu lânetli zihniyet İsrail'e ve onun Başbakanı Zâlim Benyamin Netanyahu'ya; "yeter yâhu" diyen birisi yok mu...?!!!

"Kim dur" diyecek bu zulme Filistinli kardeşlerimiz oruçlarını kanlı ekmeklerle açarken... 

Bizler rahat evlerimizde yemek beğenmeyerek burun kıvırıyoruz insanlığımdan, kulluğumdan utanıyorum bu durumda. 

Bir şey yapamamak eli, kolu bağlı sadece duâ ederek acıyarak, ağlayarak seyrediyorum bir şey yapamamanın aczi içinde...

Çocuklar öksüz, yetim kalmamalı. Mâsum çocuklar, kadınlar ve siviller katledilmemeli. Bu zulme yarın Hak'kın huzurunda nasıl hesap vereceğiz...?

"Nasıl hesap vereceğiz; "komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimize ve O'nun yüzüne nasıl bakacağız?

İnsan hakları diye bağıran milletler nerdesiniz, hayvanları koruyalım diyen toplum neredesiniz, bu zulmün karşısında nasıl sessiz duruyorsunuz...?

Nerde nutuklarınız, nerde insan haklarınız, nerde insan sevginiz, bebekler süt bulamazken, ekmek bulamazken hayvanlara hazır mama alıp yedirenler...!!!

İnsanlık nerdesiniz, kim yardım elini uzatacak bu zulme bu katliama?

Doğdukları topraklarda şehit düşen analar, babalar, evlatlar hakkınızı helâl edin insanlığımızı yapamıyoruz... 

Amma (ezelde) Allah'ın tevhîd ahdini kabullendikten sonra onu bozanlar ve Allah'ın bağlanmasını emrettiği bağları koparanlar (akrabalık bağlarını kesenler) ve yer yüzünü fesada verenler (var ya), işte bunlar, lânet olanlara ve yurdun kötüsü Cehennem de onlara... 
R'ad Sûresi: 13/25

"Sen, bir buçuk milyarın direniş hattısın ey Filistin! Siyonistler tanklarla sokaklarına girse, evlerini vursa da, sapan taşıyla savaşan çocuklarının yürek kalelerine girip, imanlarını vuramayacak ey Filistin...!"

Mâsumlara, ağzı süt kokan, cennet kokan çocuklarımıza kalkan eller kırılsın, lânet olsun tüm insan dışı mahluklara...

EL-KAHHAR ismiyle kahretsin sizleri Yüce Rabbim (amin)

Allah'ım Sen bu Müslümân kardeşlerimizi iman gücünle şahlandır ve onlara dayanma gücü ver!!! (amin)

Filistin halkına selâm olsun. Allah'ın (c.c) rahmeti, bereketi üzerinize olsun ey Filistin şehitleri...!

Bedenimiz orda olmasa da ruhumuz, duâlarımız sizinle... Dayanın yiğitler dayanın... Analar, babalar, çocuklar dayanın...!!!

Sabrın sonu selâmettir. Cennet kapıları sizleri bekliyor. Şehit mertebesine yükselmek her kula nasip olmaz dayanın... 

Mâvi kelebekler, kuşlar, uçurtmalar uçuramadınız; bizleri affedin çocuklar!!! 

Vahşetin kucağına doğdun çocuk, daha çocukken. Hayallerini yaşayamadan kurşunların, tankların arasında kaldın affedin bizi çocuklar...

Hayallerinin mutluluk resmini çizemedin tuallere... Koşturup top oynayamadın. Saklambaçlar oynayıp saklanamadın affet çocuk...

Oyun yerine, korkudan katil cânilerden saklandığın yerde kör kurşunlara yakalandın, kaçamadın, saklayamadık seni affet çocuk...

Ninnileriniz makinalı tüfeklerin sesi, analarınızın, babalarınızın, kardeşlerinizin, çığlıkları oldu. Bu dünya acımasız. İnsanlık kenara atılmış affet çocuk...

Düşlerini, hayallerini, anneni, babanı, kardeşlerini sana geri veremedik. Seni besleyemedik, büyütemedik, yüzünde gülücükler açtıramadık, yaşatamadık affet çocuk affet; bizleri affet...!!!

ZİNDANDAN MEHMED’E MEKTUP

Mehmed’im, sevinin., başlar yüksekte! 
Ölsek de sevinin, eve dönsek de! 
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! 
Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! 
Gön doğmuş, gün batmış, ebet bizimdir! 

Sultan-ı Şuarâ Üstat Necip Fâzıl KISAKÜREK
 

N@ZLI HÜZÜN
( Ah Gazzem Ah!!! başlıklı yazı N@zlı Hüzün tarafından 14.07.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.