2 İyi dost vardı. Adları:: ceren ile gözdeydi . Ceren ablasına gitmişti. cumartesi sabahı döndü.                                             Ceren ailesinden gizli facebook kullanırdı. Gözde'nin yanına gelip facebookumu açar mısın dedi. Gözde de tamam dedi. Açtılar Ceren eski sevgilisinden ayrılıp yeni sevgili bulmuş. Sonra facebook'tan çıkıp parka gitmişler sonra da simge markete. Sonra  Gözde bilgisayara geçmiş Ceren de tek başına birine yemek vermeye gitmiş. Ceren geldikten sonra  Gözde'yi bilgisayarda görünce facebook'umu açar mısın demiş? Gözde yine kabul etmiş. Açtıklarında ceren'in sevgilisi akşam cansu'yu tandırda bekleyeceğini sölemiş. Ceren de çok gitmek istemiş tamam demiş. İftar yemeği yenmiş. Ceren evden tek başına çıkıp tandırın oraya gitmiş. Sonra Ceren'in annesi gelip Gözde'ye Ceren nerde demiş: Gözde de yalan söyleyip bakkala gitti demiş. Aradan 15 dk geçmiş Ceren gelmemiş. Sonra Ceren'in ablası gelip Gözde'ye bişey biliyosan söyle demiş. Ama Gözde bildiği halde söylememiş. Daha sonra ceren'in ablasını ağlar halde görünce dayanamayıp söylemiş. Ceren'in ablası oraya gidip Ceren'i almış. Ona yolda bişeyler söylemiş. Sonra ceren'in ablası ailesine burda oturuyomuş demiş. Ceren çok fene dayak yemiş. Sonra Gözde keşke söylemeseydim demiş. Ama iş işten geçmiş.
      Bu olay ikisine de ders olmuş Ceren gizli gizli biyere gitmemesi gerektiğini ve yalan söylememesi gerektiğini Gözde de yalan söylememsi gerektiğini öğrenmişler. Onlar için büyük bir ders olmuş.

                                                                                                                   Aşkın Ateşi
( Dostluk başlıklı yazı aşkın ateşi tarafından 7/4/2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu