Merhaba Hocam ,

Hastalığımıza ilaç olacak reçeteyi ( yazılarınız )okudum . İlacımız islamiyet yani insaniyettir ama bu güzel dinin öğretilmesinden rahatsız olan sivil ve asker bürokratlarımız var olduğu sürece ve bunların etkinliği yetkinliği devam ettiği sürece işimiz zor ..

Adamlar Kürt kardeşlerimizin Şırnak'taki çarşı caddesine " Ne mutlu Türk'üm diyene " pankartı asıyorlar , Barajların gövdesine , dağların tepesine " Ne mutlu Türk'üm diyene " yazıyorlar .

Ben Türklüğümle onur duyarken Türk olmayana bunu zorlamak ne kadar akıl işidir ?

Türk adı bir kavmin ırkın adıdır . Bu coğrafyada onlarca ırk mensubu var . Anadolumuzda şu anda bir milyona yakın Ermeni'nin bilhassa doğuda kürt kimliği ile yaşadığını istatistikler söylüyor . ( Türk Tarih Kurumu )

Nerede Frigyalılar , Finikeliler , lidyalılar , sümerler , moğollar ... Yazık ediyoruz milli birliğimize .. Aydın geçinen insanlarımızın bir çoğunda bu hastalık bir virüs gibi kanlarında dolaşıyor .

Resmi politikalar ve bir kısım öğretmenler ırkçılık mikrobunu insanlarımıza aşıladı .

Genç bir subayken bende de vardı . Sonra elhamdülillah şifa buldum . Gördüm ki insanlık , mutluluk islamiyet iledir .

Bal yemeyen balın tadını nerden bilsin .. MUHAMMED 'i (selam olsun ona ) öğreteceğiz ki insanlar gerçek önderi bulsun ve sevsinler . Ama olmuyor ..

Yolları kesiyorlar Hoca'm yolları ... Kalelerde kulelerde keskin bakışlı muhafızlar var .

Dershanede anlattıklarınız hemen rapor ediliyor ..

Ahh Hoca'm söyletme beni .. Hayatımın iki ayrı döneminde beş ayrı lisede beş yıl muallimlik yaptım . Her ikisinde de dolaylı olarak hizmetim engellendi .

Sözü fazla uzattım .

Bir dokun , bin ah işit ; kase i fağfurdan .

Selam ve dua ile yetiştirdiğiniz öğrencilerin bereketini görsün inşaallah bu memleket ..

Asla ümitsiz değilim . Benim 1988 yılında telefonsuz kamerasız , bir masa dört sandalye ile garibane çalışmaya başladığım gazete bu gün Türkiye'nin 1 numarası oldu .

Allah'a hamd olsun .. Asla ümitsiz değilim . Bu ırkçılık da bitecek bir gün ...
( Irkçılığı Reddeden Muhterem Hoca'ma başlıklı yazı A.Müfit KUTLU tarafından 19.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.