* parmaklıklar arkasındaki 
hücremde
Gözüm gibi bakarım 
gözlerinize !!!
Merak etmeyiniz
                                                                              delikanlıca söz size !*




* Hadi takıl gel
özlemle örülü
ağın gözlerinde !!!*



* Dizeler,satırlar kifayetsiz artık !!!!

* Tamam; tutun tutanağı !!! Dayanamadım,tutamadım kendimi !! Kestim saçlarından bir tutam ve öptüm bir bukle! Çekerim cezamı,neyse suçum !!! 

* İşimiz zor seninle.. Biz ancak oluruz şiirler de !!! Oynarız harflerle ; üretir ,çoğaltırız kafamıza göre !! Biri erkek,biri dişi .. Doğurturuz mesala aşkı ; gönlümüz isterse !!! 

* Senin bakışların uçurum gibi... Bakmaktan korkuyorum.. Bir akarsunun coşkusu ayrıca.. Girdabında kayboluyorum !!

* Senin kahpe kurşunlarından can vermeyecek kadar korunaklıyım !!

* İmdat sinyali veren yürekler !!! Uzat yüreğinin ellerini..Vur topuklarını hızla.. Yüksel su üstüne..Bak sahilde ellerini bekleyen onca yürekler.. Hadi uzat.. Başka anlamlara başka alemlere..

* Susuyorum !!!. Ara veriyorum; zırlayıp,dırlanmaya..Buyurun cırcır böcekleri; sahne sizin !!!

* Hayaller kurarım...Üstüne umutları da koyarım !! Onlarla maratona başlarım gün boyu; canım sıkıldıkça !!

* Çöp konteynerine alıp , götürüp atsalar çöplüğe ; oranın kokusunu bile bastırır senin rezilliğin !!

* Bırak gönlümü; sen mıntıkam da dahi olamazsın !

* Bir küçülür, bir bakmışsın büyür de büyür hüzünler tasalar da .. Bir tesadüftür olsun ister insan; bir deniz kenarında karşılıklı masalar da.. Olsun be ; ne fark eder öylesine bakışıp kaldıktan sonra !!! 

* Sen gerçekten zor bir bilmece,bulmacasın !!! Ama taktım kafaya .. Ne yapıp edip ; yukarıdan aşağıya,soldan sağa,çaprazlama veya özel metotlarımla bende seni çözmesem yuh olsun !!! 

* Sen karnında sıpa; sırtında odun yaşamaya mahkum oldun ! Zavallı küçük kadın !!! 

* Yazmayacağım artık inadına... Merak et, çatla istersen !! Okudukça şımarıyorsun !! Gönlünü eğlendirmek için başka şeyler oku sen; ucuz ve sıradan !!! 

* Madem gelmiyorsun ;hadi bir şarkı yolla bana bizi anlatan !!! 

* Benim keşkelerim olmasaydı bu kadar çok; hala kalırdım çocuk !!! 

* Senin okumana ,takibine müptela iken; ne zamandır mahrum olmak evhamlar doğurtuyor !!! En iyisi paniklemeden sessizliklerde susmak !!!!

* Alsam seni elime.. Girsem yola !! Kim kurtarır,alabilir ki elimden ; dünya gelse bir araya !!

* Sardunyalar,laleler,güller , sen ve ben yattık ya ; deniz çarşaf,yastık yakamozlar ve gecenin meltemi yorgan üstümüzde !!! Sarmış tenimi,teninin kokusu !!! Yeter de artar artık geceler dolusu !!!!

* Sanki bir dantel dokuyorsunuz sabırla !!! Hele birde okuyor,anlıyor,beğeniliyorsa değme keyiflere !!! Neler doluyor beyinlere,gönüllere !!!Merhabalar şimdiden geleceklere !!

* Ben mi ? Varım be seninle her şeye !!! Ya sen ??

* Şu akşam üstleri yok mu ; sonra zifiri karanlıklara dönüşür ya geceleri.. Çabuk biter gündüzler, uzar ya zaman geceleri.. Kabusum olur !!! Bir güzel,sadistçe tutup boğazından , nefesini kesmek gelir içimden !!! Ve birden şafak söker,KURTARIR SENİ ELİMDEN !!!

* Hayatının o kadar gizli tanıkları var ki ... İfadeler alındıkça ; insan tiksiniyor !! 

* Mevzu bahis sensen ortalıkta ulu orta konuşulan... Kaçmak,susmak geliyor içimden !!! Ve az ileride kusuyorum kan,revan !!

* Çaldım ölümü denizlerden.. Astım sırmalı çerçevelere ölümsüzlüğü.. Renk cümbüşünde öne çıkıyor gözlerinde yosunun yeşili..

* İçimde geçmişten kalma sana dair küfürler !!! Ah şu efendiliğim yok mu  dilimi mühürler !!!

* Sus pus oldu gökyüzü... Öyle duygular yükledi ki yüreğime.. Az sonra biliyorum çise çise inecek toprağa ve rahatlayacak !!! Ya ben ... Ağlamak istiyorum bardaklar boşalırcasına !!!!!

* Hadi bir şarkı yolla.. Sığınağım, ezberim,umudum olsun.. Söyleyerek,avunarak uykuya dalayım !!!!!



( Yaşam Heybemdeki Sevda Birikintileri -10- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 7.05.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu