1 Ölümü Soluklayan Hayat

Yaşıyorsun.. Acaba.. Harbi nasıl yaşıyorsun.

Attığımız her adımda daha da yalan olmuyor mu hayat?

Yaşadığını kanıtla bana.. Gerçek bir işin var mı cidden, yoksa sadece para mı kazanıyorsun.. Ya da var mı harbici bir dostun birlikte oturup dertleştiğin, yoksa aynı havayı alıp başka alemlere mi üflüyorsunuz.. Peki bir sevdiğin var mı, boynundan öperken sonuna gelinmiş bir rüya sandığın.. Yoksa senin için bir kaç nefes ve gıcırtıdan mı ibaret? Harbi yaşıyor musun sen? Bir daha düşündün değil mi? Mesela sevdiğin bir hobin var mı, yoksa evde uyurken bile kaçamıyor musun köleliğinden..

Ne öğrenebildin bugüne kadar sana öğretilmek istenenden başka.. Hayalini kurduğunun yarısını alabildin mi, ya da alabilecek misin? Yine de karnını doyurabildiğin için şanslısın değil mi? Neler var neler, Ramazanda az mı görüp ağlıyoruz hallerine.. Yine de yaşamaya değer diyorsun.. Cidden değer mi yoksa hepimiz bir olup nefeslerimize ve bu evrenin kötü kaderine son mu vermeliyiz? Yaşayarak tanrının oyununa geliyoruz, ya da her neyse..

( Ölümü Soluklayan Hayat başlıklı yazı Kaygısız tarafından 12.03.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.