Tükenmeyeceğiz asla! Lügatinde çıkart bu sözcüğü. Def et aklından! Defnet!

İmkânsız değil hiçbir şey, olamaz değil, mümkün değil hiç değil anla muradımı! Seni imkânsız bir şekilde değil imkân dahlinde sevdim. Olabilir kıvamında, olsun niyetinde sevdim.

Seninle paylaşacağız her şeyi; mesela umudu, mesela bir kahvaltıyı, bir pazarı ki en kızdığın gündür biliyorum.

Bir hüznü yeri geldi mi, gözyaşlarımız karışacak birbirine, ıslatacak kirpiklerimizi birlikte, sileceğiz mendilimizle gözyaşlarımızı… Paylaşa paylaşa azaltacağız biriktirdiğimiz hüzünleri, paylaşa paylaşa çoğaltacağız yitirdiğimiz sevinçlerimizi.

Anlayacağız neden yüreklerin bir attığını, kalplerin neden sebepsiz heyecanlandığını, yaşların neden aynı aktığını ve ruhların neden diğer yarısını aradığını… Tamamlayacağız birbirimizi, bir olacağız sonsuza değin, tek olacağız.

Bir gülüşe ortak olacağız, bir yanağa, bir dudağa… Paylaşmayacağız sevdamızı başkasıyla, sencilim bileceksin.

Bir yoksula yardımda bulunacağız. Bir yetime şefkati vereceğiz. Bir sahipsiz mezara Fatiha okuyacağız birlikte. Bir çocuğa iyiyi öğreteceğiz, güzeli…

Bağıracağız uluorta sokağın ortasında, mutluluk bu olsa diyeceğiz. Yağmurda dolaşacağız şemsiyesiz, ıslanacağız iliklerimize değin. Karda yuvarlanacağız sarmaş dolaş donana değin tenimiz. Çay içeceğiz bir akşamüstü, demleneceğiz.

Tükenmeyeceğiz asla!

Yaşayacağız her şeyi… Bir sıcak yuva kurmayı… Bir sıcak ekmeği bölüşmeyi… Aynı tasta su içmeyi… Aynı yastığa baş koymayı… Hastalandığında başında durmayı… Ağladığında gözyaşlarını silmeyi…

Papatyaları doyasıya koklamayı ve seni papatyalara benzetip benzetip sevmeyi eksik etmeyeceğiz yaşamımızda. Seni hep sevmeyi durmadan bıkmadan gitmeden; daha çok, en çok…

Ölesiye yanında durmayı, sana bakmayı, seni sevmeyi… Seni anlamayı, sana bağlanmayı… Sana ağlamayı ve gülmeyi… En mühimi seninle yaşamayı ve yaşlanmayı istiyorum rabbimden! Nasibim olursun, kısmetim.

Seninle tükeneceğiz şarkılara inat!

Eskimeden, dökülmeden, telef olmadan…  Yeniden hep yeniden… Taze taze, cıvıl cıvıl, neşe içinde! Gülümsemeler eşliğinde… Mutlu mu mutlu, kutlu mu kutlu… Aynı yolu adımlayacağız. Aynı havayı soluyacağız. Aynı lisanı konuşacağız.

Hayata bakışımız aynı olacak, aynı takımı tutacağız, aynı esprilere güleceğiz, aynı anda düşüneceğiz her şeyi aynı anda hissedeceğiz.

Aynı filme gideceğiz. Aynı küfrü edeceğiz. Aynı şehirde yaşayacağız.

Tükenemeyeceğiz asla!

Elini bırakmayacağım asla ölüm ayırana dek! Gözlerini, saçlarını, kokunu terk etmeyeceğim. Yüreğimin başmisafiri, ezeli sahibi ruhumun… Sesimin titrek teli, fikrimin ince gülü… Canımın içi Küçüğüm!

               Sen son değil başlangıçsın bu yaşamda.

Tükenme değil her daim yeniden var olmasın.

Tükenmeyeceğiz müsaade etmeyeceğim buna!

Bir sigara gibi bitmeyeceğiz. Külümüz savulmayacak havaya…

Tükenmeyeceğiz asla!

Seni sevmeye devam ediyorum.

Seni sevmeye talim ediyorum.

 

( Tükenmeyeceğiz Sevgili başlıklı yazı GürhanGürses tarafından 8.12.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.