AFORİZMALA'R'IM...





Olup bitenlerden; yaşananlardan çıkar söylemler..Kişiye düşen onları organize edip,harmanlamak ve sentezleyip ;kelimelerle bezeyip sunmaktır.Özellikle hicivler !!! Absürt şeyler !! Aforizmalar !!! Kahkahalarla gülmeler olmasa da gülümsetmek.. Bir an olsun düşündürebilmek..Müthiş bir lezzettir..
Bu aforizmalar şahsıma aittir.Yanılsama,kabul,onay,iştirak beklentileriniz size özeldir. Subjektif kanaatlarım ne özdeyiş ne de mesel olarak algılanamaz..İktibas edilemez )

***" Aile olmak birlikte sofraya oturmaktır !! " Çok doğru da.. Hani nerde ya? 
Bireylerin her biri bir yanlarda !!! Belki bayramlarda..

*** Gazete başlık atmış..!! " Pazarlama bir kendini anlatma sanatıdır ! " Ya de git be .. Biz de pazarlama karşısındakini ALDATMA SANATIDIR !!!

***” ALLAH’SIZ !!!" .. Tövbe tövbe ya.’.Adama sahipsiz,piç muamelesi yapmak günah değil mi ? Onu yaradan Allah değil mi ? Hem nerden biliyorsun ateist olduğunu.

*** Yaşadığımız surece kimse ile aynı düşünemezsiniz. Mesele ve hüner ; hiç olmazsa bazı konularda müşterekliktir. Bu yeterlidir bence ..

*** Dobra dobra meseleyi konuşmak bir meziyettir.Dangalaklık,patavatsızlıkla akrabalık bağı yoktur !!

*** Dünya dönüyor..Sen,ben, o !!! Döndü,döndü durdu etrafımda.. Yüreğime dolu verdi sevdan !!! 42 yıldır !!! Hadi ha gayret dönmeye devam birlikte !

*** Benim gönül sevdamda aritmi bozukluğu var !!

*** Ben anadan üryan sevgiler arıyorum. Var mı bildiğiniz bir yer ?

*** sen gönül zincirimin ucundaki tasmasın
..
*** Madden iflas etmiş olabilirsiniz.Umudunuz daima vardır düzlüğe çıkmak için .. Ancak ahlaken iflasta iseniz; artık pis bir bataklıktasınızdır.. Gittikçe daha da batacak ve kaybolacaksınız. 

*** Bazılarına göre; yüreğe giden yol mide den geçermiş...Mecburi istikamet levhası var sanki !!!

*** Zavallı cefakar,fedakar kadın.. " Saçını süpürge yapmış .." .. Öyle ya;. onun için hafta da bir kuaförde işte !!

*** Kadın" saçını süpürge" yapmış yıllarca ..Baksana be adam; o kadar kampanya var .. Bir elektrikli süpürge alsana !!!

*** Sen ne harikulade bir takipçimsin kadınım !!! Nerde olsam, nereye gitsem ; hep benimle geldin.. Hiç yalnız bırakmadın ne yüreğimi , ne beynimi !!!

***Bırakıp gider.. Ya nefrete dönüşürse sevgim..Endişeler içinde umarsız çabalarla korkup sevmenin sonu hüsrandır.

*** Yüreğine, şuur altına doldurdukların ve ektiklerin ne ise ; o şekliyle yaşarsın
( Aforizmala'r'ım... başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 1.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.