Ayakta durmuyorlar 5 saat hatta ve hatta 24 saat batakta duruyorlar.Eskisi gibi ülkemizde otoritelerce zulüm mü yapılıyor ki devrim gerçekleşsin onlar devrimci değil çevirim ci kardeş onlar film çeviriyorlar güzelim ülkemizde.Ha yok mu Ülkemizde bazı eksiklikler var onlarda zamanla bu milletin asil değerleriyle halledilecek.Soysuz ne oldugu belli olmayan itlerle değil.Hiç kimse unutmasın bu vatan hepimizin.Vatan denizde gezen gemi gibidir battımı hepimiz batarız.El el verdik mi bu ülke için en güzel şeyler yaparız.Öyle ayrımcılıga gayrımcılıga gerek yok. Kendilerini aydın sanan bazıları var ki Mehmet Akif Ersoy'a Arnavut diyorlar evet doğrudur Akif Arnavuttur ve herkesdan daha vatan sever ve daha imanlıdır.Bak ne güzel söylemiş. Ruhumun senden ilahi,şudur ancak emeli,Değmesin mabedimin gögsüne namahrem eli.Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli Ebedi yurdumun üstünde inlemeli
Şimdi soruyorum varmı çıkar mı o Arnavut dedikleri Mehmet Akif gibi bu ülkede bir değer.Kendisi en son sözünde diyor Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın bu ne büyük bir vatanperverliktir var mı şimdi onun gibisi.Herkes Haddini bilsin .Haddi önce Allah sonra onun sevdiği kullar bildirir.Bu ülkede ezanlar susmayacak ve bu ezanlar sonsuza dek ülkemizde okunacak.Ülkemiz bir azınlıgın hükmünde ve zulmünde bundan sonra olmayacak Allah'ın izniyle.

 

Ümit SANCAR

( Bu Vatan Hepimizin Sizin Değil. başlıklı yazı Ümit SANCAR tarafından 20.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu