SABAH....

Veeee bugün anneler günü... Hani nerede kucağımı dolduran, evimi ağlamalarıyla şen kahkahalarıyla çınlatan, yaramazlıklarıyla kızdıran, yanağıma koydukları bir öpücükle gönlümü alan, okuyacaklar mı? Kiminle evlenecekler? Gelecekte yaşamları nasıl olacak diye kaygılandığım YAVRULARIM... Hepsi kendi hayatları için yuvamdan uçtular gittiler. Her sabah kalktığımda sessizlik ve yalnızlıktan içim burkulsa da '' Olsun be canları sağ olsun,, diyorum. Yeter ki mutlu olsunlar, neşeli seslerini telefonda duysam yeter. Dualarım onlarla, onları çok seviyorum ve tüm annelerin değil, TÜM KADINLARIMIZIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...Sloganım ise ''Her şey yavrularım için,, 

AKŞAM....

Veee eve geldim kapımda kocaman bir çiçek, parfümler sıkılmış gelin gibi süslenmiş... Çocuklarım kadar güzel olmasa da yavrularım gibi kokmasa da taa uzaklardan onlardan bir esinti aldı getirdi evime. Ona her baktığımda gözümde kuzucuklarım canlanır mı bilemem ama ben o çiçeğe bir anne şefkatiyle bakacağım, onunla çocuklarımla konuşur gibi konuşacağım. Rabbim yavrularıma hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin inşallah. Tosunumda ailemize katılsın, onu kucağımıza alalım, bebek kokusunu ciğerlerime çekeyim daha ne isterim ki ! 

BEN ÇOCUKLARIMI ÇOK SEVİYORUM YAAAA... ONLAR BENİM AŞKLARIM, GURUR KAYNAĞIM, İYİ Kİ VARLAR, İYİ Kİ HAYATIMDALAR....

( Her Şey Yavrularım İçin başlıklı yazı SakineBAHADIR tarafından 13.05.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.