• Birikmiş sevdaların , incinmiş duyguların doğurduğu isyanlara güçlü söylemlerle yelken açmada, Şair Nazan Yazıcı Kalcı.''Nereden gelmiş nereye gider bu koca ömür'' derken , yazdıklarıyla bu sorunun cevabını veriyor zaten.Şiirlerinde aile ve vatan sevgisini öne çıkaran bir duruş sergiliyor , Şair Nazan Yazıcı Kalcı 
    SAHİL KİTAP

    ŞAİRİN HAYATI:

    Babamı henüz hiç tanıyamayacak kadar küçük yaşta (iki buçuk yaşında) kaybetmiş olmamdan dolayı çok zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdim.Onun yokluğu bende hep bir eksiklik hissettirmiştir ki bu durum duygularımı hep bir kağıda dökme istediği doğurmuştur bende...

    Ben Nazan Yazıcı Kalcı.18 Ocak 1972 yılında ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya geldim.Hacettepe Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünden 1994 yılında mezun oldum.Küçük yaşlardan itibaren edebiyata olan ilgim hiçbir zaman eksilmedi.İlkokul beşinci sınıfta ufak tefek deneme yazıları ve şiirlerle başlayan yazı hayatım ömrümün son nefesine kadar da devam edecektir bundan eminim.Zira hissettiklerimi kağıda dökmek en büyük zevkim olduğu için evli ve 3 çocuk sahibi bir anne olarak her zaman yazmaya vakit ayırmışımdır.

    Halen, internette edebiyat sitelerinde ve çeşitli gazete ve dergilerde yayınlamakta olduğum şiirlerimi şimdi siz değerli okuyucularıma bir kitap halinde sunabilmenin mutluluğu içerisindeyim.Amacım duygu birikimlerimi daha fazla kitlelerle paylaşabilmek .Dilerim duygu birikimlerim okuyucularıma zevk verir.

    SAYGILARIMLA

    ŞAİRİN ŞİİRLERİNİN HALEN YAYIMLANMAKTA OLDUĞU DERGİ VE GAZETELER:

    KÜLTÜR ÇAĞLAYANI DERGİSİ_ANKARA
    ÇAMARDI EKSPRESİ GAZETE_NİĞDE
    GÜZEL HİSAR GAZETESİ_AYDIN
    ANTALYA SANAT DERGİSİ_ ANTALYA

    Şair ile iletişim :[email protected]

    Şairin kitabını edinmek isteyen okuyucular pttkitap aracılığıyla kargo bedeli ödemeksizin adreslerine ulaştırılacaktır

    https://www.pttkitap.com/kitap/bir-umuttur-mutluluk-sahilkitap-yayinevi

    ( Bir Umuttur Mutluluk başlıklı yazı Nazan Kalcı tarafından 21.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
    Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.