1 Gülen Şiir

 

Genelde ağlar şiirlerimiz, hüznümüzü, kederimizi anlatır, yalnızlığımızı, isyanımızı haykırır. Drama doğmuşuz drama göçeceğiz vesselam, arada bir de olsa yazalım üç beş kelam, güldürelim şiirlerimizi verirken mutluluğa esaslı bir selam.

 

Hangisi ve kim ile ilişkimiz ise konu olan dizelerimize, elbette başlangıçta nice sevinçler vermiştir hepimize, yüreğimizin en özelinde yeşeren filizler yer etmiştir belleğimize.

 

Her “ anı “ yaşandığı anda hiç tartışmasız mutlak güzeldir, hal böyle iken sevdiceğini yerden yere vurmak nedendir ? Makbul olan mazideki her kareye ayrı ayrı saygı duymasını bilendir.

 

Başarabilirsek çekmesini fotoğrafını sahne sahne tüm yaşanmışlıkların, gülen şiir açık ara fark yapar silemese de acısını tüm kırgınlıkların, sendeki naifliği, sendeki zarafeti, sendeki tevazuyu örnek alır arkanda bıraktıkların.

 

Kime ne faydası olmuş satırlara taşınan elem dolu bir ömrün gözyaşlarından başka, gülen şiir ile yelken açalım nesiller boyu edebileşecek her bakışa, her aşka.


MCU

( Gülen Şiir başlıklı yazı MCU :) tarafından 16.07.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.