1 Nereden Nereye
Nereden Nereye
    
           Sinan beni çok şaşırtmıştı. Lisede pek dersleri takmayan, sağda solda gezen, bilardo salonu, kafe dolaşan rahat bir oğlan. Abisi subay, ablası öğretmendi. Sinan’dan ailesi umudunu kesmişti. Sigara içmeye başlamış serserilerle takılıyordu. 
             Üniversiteyi kazanıp mahalleden ayrıldım. Sinan benden birkaç yıl sonra 2 yıllık iklimlendirme kazanmıştı. Klima takmak için üniversite okuyor diye dalga geçmişlerdi. Sinan önce bu bölümü bitirdi. Daha sonra DGS ile Ege Üniversitesi Makine Mühendisliğine geçti. 4. Sınıfta aynı üniversitede Tıp okuyan bir kız ile nişanlandı. 

               Aradan 10 yıl geçti. Hep farklı şehirlerde çalıştığımız için fazla görüşemedik. Memlekete bayram ziyareti için geldiğimde Sinan’ı fırında gördüm. Isıtma sistemleri üstüne şirket kurduğunu, devletin bazı ihalelerine teklif verdiğini, firmasında birçok işçinin çalıştığını söyledi. Ağzım açık kaldı. Nereden nereye...
( Nereden Nereye başlıklı yazı Ferhadi tarafından 2.01.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.