Hastalık bizi ziyaret eder. Sağlığın  değerini öğretir. Günler peş peşe ilerlerken evim, işim ve cami üçgeninde yaşarken  tevafuken tiroid kanseri olduğumu öğrendim. Ameliyat oldum. Tiroid bezim alındı. Allah’a şükür kanser diğer organlara yayılmamış, Nükleer Tıp’ta atom tedavisi olacağım. 

                Rutinden sıkılmayın. Monoton kelimesinden uzak durun. Emin olun işe gidip gelmek, uğraşmak, ailemizle ilgilenmek, maddi sorunlarla boğuşmak hiç de önemli değil. Rahatça nefes almak, uyuyabilmek, doğrulmak, yiyip içmek, secdeye varmak çok güzel. 

                 Her şey zıddı ile kaim. Ölüm ensemizde  her daim. Ölümü kendimize yakıştırmalıyız. Allah’ı sevmek ölümü sevmekle başlar. 
( Hasta başlıklı yazı Ferhadi tarafından 28.12.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.