Belki de çok şey bekledim sitemizden. 12 yıldır emek verdiğim güzel bir aile ortamı oluşturduğumuzu düşündüğüm sitemize belki de fazla anlam yükledim.

 

Maddi külfetini ses etmedim bu güne değin. Onu bilenler biliyor sorun da etmedim altın üye olarak siteye katkı yapan dostlarımız oldular sağ olsunlar ama böyle bir edebiyat sitesinin idamesi her zaman zor.

 

Fakat üzüldüğüm asıl konu hani sitemizde bir arkadaşımız kitap çıkarıyor genelde duyurularını bana bildirirlerse yapıyorum, sitemizden şöyle 100-200  kitabını alalım destek olalım istiyorum, ama maalesef yok… :(

 

Edebiyatımızı kişiselleştirmeden kırmadan üzmeden yapalım istiyorum mutlaka birileri çıkıyor kalem kavgalarını kişisel kavgalarına denk getiriyor bu da zamanla habis bir ur gibi büyüdükçe büyüyor.

 

Bir duyuru yapmıştım hevesle bir kütüphane için kitap duyurusu Allah’a şükürler olsun bir kitap bile destek çıkan olmadı. :( (Veysel Başer abimi ayrı tutuyorum.)

 

Evet bazen düşünüyor o vakit böyle kapasitesi yüksek bir sitede bunlar olmuyorsa ne oluyor. Günlük şiirlerimizi paylaşıyor kafamıza esen arkadaşlarımıza yorum yapıyor, sevmediklerimizi de es geçiyoruz. Eleştiri olsun ama dozunda kırmadan olsun eleştiri geliştirir insanı.

 

Derdi şiir olanlar, şiiri ciddiye alanlar olsun daima. Sitede gelişime aç yazar adaylarımız mevcut onları da destekleyelim.

 

Sonuç;

Hep dediğim gibi bu sitenin asıl sahipleri sizlersiniz. Bu siteye emek veren, yazan, yorumlayan, katkı yapanlar olarak.

Bu yazıyı neden yazdığımı sakince okuyan herkes anlar. Bazı şeyler eksik sitemizde. Bu bağlamda herkes elini taşın altına koymalı derim. Sevgilerimle.

 

Âdem Efiloğlu

( Eleştiriyorum başlıklı yazı AdemEFİLOĞLU tarafından 4/8/2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.