Ne kara kaşına, ne kara gözüne ne de bir tek sözüne karşı sever insan. Bir gün en umutsuz olduğu anda O çıkagelir. Sevmek ve gerekirse uğrunda canını vermeyi göze aldıracak kişi. Artık onun yürekte yeri ayrıdır. Dünya bir yana O bir yanadır. Sevmeyi kim anlatabilir ki? Kim tarif edebilir? Eğer tarif edilemiyorsa işte bu gerçek sevgidir. Artık o gönülden ne seller, ne ırmaklar akar o yar için. 
Yalancı aşklarla dolu dünyamızda gerçekten sevdiğine inanan var mı? Ya da sevdiği insanın onu gerçekten sevdiğine? Her anını merak edip sevgilisiyle buluşmak isteyen yürekler acaba şunu da merak eder mi;''acaba sevgilim beni aldatıyor mu?'' Neden olmasın? Fani dünyadayız nasıl  olsa. Dünya fani, yalancı olduktan sonra insanlar neden olmasın? Ama bir de gerçek sevgi vardır ki, onu kimse tarif edemez. O sevgiliden artık ne görünüşü ne de konuşmasının değiştirilmesi istenir. Çünkü O artık hem gözde hem de kalpte değer kazanmıştır. Artık O dünyanın en yakışıklı erkeği/en güzel kadınıdır. Yıllar boyunca unutulmayacak hatıralar gözlerde ve yürekte canlanmaya başlar. Ondan bir dakika değil bir saniye bile ayrı kalmak istemez yürek. Her gece onu rüyalarda görmeye başlar. Ama gün olur ki ayrılık çanları çalmaya başlar. İşte o zaman yürek her şeyden uzaklaşır. Her gece ağlayarak uyuyup rüyasında onu gördüğü yetmezmiş gibi sabahları da sancıyla uyanmaya başlar. Tekrar dönmek ister, geri dönmek için her şeyi yapar ama ne fayda? En sonunda dünyada kalıp sürekli acı çekmeyi kaldıramaz ve intihar eder. O aşkıyla ölmüştür, aşkı yüzünden ölmüştür. Böylesine büyük aşkı o küçücük kalp taşıyamaz olmuştur artık, bir başına. Sözler artık gereksizdir. O mezar taşına artık yazılacak son şey;''BEN SENİ SEVDİM DE ÖLDÜM'' olacaktır. 

                                                                                         BeniTan  
( Sevmek İçin Sebebe Gerek Yok başlıklı yazı BeniTan tarafından 1.03.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.