Onu Yazarken Koşarken Görenler...

Onu Yazarken Koşarken Görenler...

Onu Yazarken Koşarken Görenler Kafasını Sıyırmış Sanırken O Telaşın Endişenin Varamamanın Sancısından Böyle Bir Hal İçindedir

 

  Bitmiş hayalleri yazan şair biten hayallerinden sonra neyi yazacak ki? Biten hayalleri yazarken ıstırap içinde kıvranırken! Duygu ve hisleri parçalanmış sağlığını yitirmiş haliyle yaşarken aşkı, sevdayı nasıl yazacaktı? En iyisi hiç duyamamaksa bunu yapamazdı ki!


  Bunca derdin arasında derde derman olamazken neden bunca uğraşı içinde olsun ki desem de çabalamadan olmuyor ki, çaba ki çırpındıkça içinde çıkılamayan olunca insan vaz geçmez mi? Vazgeçmiyor şair! Akıl sağlığı yavaşça dertlerin içinde sızılar arasında biterken hala vazgeçmeyen şair, az dur soluklan biraz desem de az ileride üzülen var teselli etmeliyim yazmalıyım ona umut olacak olanı diyerek soluk almadan yazar koşar. Onu yazarken koşarken görenler kafasını sıyırmış sanırken o telaşın endişenin varamamanın sancısından böyle bir hal içindedir, anlayamazlar, anlamazlar!

 

  Anlamayanlar gibi olmak çok kolay kapatırsın gönül kapını duygu ve hislerin şehrinin kapısını lakin şair bunu yapmıyor, gönül var ki insan sevilsin varılsın kucaklaşmak diri canlı olsun diye var olduğunu bilir ve vazgeçmeden devam eder, vesselam.

 

Mehmet Aluç

 

 

Sitedeki
Yazarın
Önceki YazıSonraki Yazı
Önceki YazıSonraki Yazı
( Onu Yazarken Koşarken Görenler... başlıklı köşe yazı kul mehmet tarafından 22.02.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan yazının hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
 
© 2008-2022 Edebiyat Evi | Eserlerin tüm hakları ve sorumluluğu eser sahiplerine aittir.
Ferizli Çekici, Savaş Oto Kurtarma