Resepsiyonisti on dakikalığına kafaladım ve tesisisin ana pc’ne el koydum, zira saat tam 23:55 gibi elektrikler gitti, güç kaynağı ancak ana bilgisayarı çalıştırmaya ayarlıymış, söylemesi ayıp ama farkındalık adına yazmak istiyorum az buz değil baya bi lüx turistik tesisteyiz ve turizm merkezi Sidedeyiz çoluk çocuk, şu duruma roman yazılır inanın, kendi ülkelerinde görmedikleri lüksü burada onda bir fiyata satın alan Rus, Alman, İtalyan vb heriflerin lisanlarını da az buçuk bildiğimden söylenmelerine tanığım  alayına balıklama ve tabir-i caiz ise ana avrat dalacağım da abi haklı adamlar , ne diyek, ulen burada elektrik mi kesilir, hadi kesildi, kıçı kırık bir jenarötör mü konulur ? Neysem arkadaş yıktım valla ortalığı saat 00 olmuş bakacam da yuvamın güzelliklerine, ne olmuş ne bitmiş, kimler güne gelmiş vs vs.

 

İmla hatalarımın kusuruna kalmayın lütfen zira başımda zebellah güvenlikçiler dikiliyor, bakışları da çok sevimli değil. Yazmak istedim zira ben yaklaşık 3 aydır üyeyim, bizim şiir sayfası yani ana sayfa göstergesi tam 60 şiir alıyor, ben orayı hiç tam dolu görmemiştim bugüne kadar, belki de atladım bilemiyorum, ama altını üstünü bilemiyorum da ben girdiğimde tüm kolonlar 28.08 idi yani bu benim gördüğüm en yüksek katılım ve ne bileyim işte acaip sevindirik oldum, çok mutlulandım, yazem istedim üç beş satır, sonra yazarım uzun uzun, şimdilik kaçmam gerekiyor.

 

Haaarrriiikkkaaa yaaaaa, hepimize hayırlı olsun, günlük 600 nitelikli şiirleri de aynı sayfada görmeyi nasip etsin Rabbim,

 

Seviyorum ya bu siteyi, bayılıyorum,

 

Kalın sağlıcakla sevgili ailem, neyse ben pek aktif olamıyom üç beş gündür hadi iyisiniz, ne güzel yıldızlar heep size kaldı : )))

 

Saygılarımla

Mehmet Çağatay Ünlütürk

( Sssssssüüüüppppeeeerrr Yyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başlıklı yazı MCU :) tarafından 29.08.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu