Estağfurullah Efendim rica ederiz ne demek, tabii ki sitemiz için çalışacağız, bizlerin nezdinde sitemiz Türkiye’nin en nitelikli ve en iyi Edebiyat sitesidir, bu nedenle buradayız hepimiz zaten.

 

Yüz’ü de Rabbim eklettirdi şu mübarek günde, elim gidiverdi işte öyle yazdım ben de. Yalnız efendim böyle küsuratlı rakamları yazmak zor oluyor, bize bir haber iletin hemen konu komşu elbirliği ile tama iblağ ederiz. Bir de mesela ben kendimi gün’de görünce akrabalar, ilkokul arkadaşlarım, bizim bakkal, kasap, manav, müşterilerim vs herkese haber veriyorum, girin beni okuyun diye, belki okunan sayfa adetine bir katkısı oluyordur. Aklıma geldi de ne alaka ise, içimde kalmasın istedim : ))

 

Daha bir hafta önce kırkbinler civarındaydık, neredeyse yüzde elli artmışız nominal rakamlarda, ortalamalarda da ciddi bir artış olduğu kesin, yani yüzbinli rakamlar yakındır, siz yeter ki beni kaybetmeyin, gönlümü hoş tutun.

 

Kim miyim ben ?  Ben gözdeyim, sularkarasıyım, edibahmetim, seyranım, türkyılmazım, pervaneyim, tülay lalım, ırmakım, eleskowichim,  tunçkalım, marcelim, nurettinim,..... sabihayım, kardelenim, gizli özneyim, ayşe duranım, güler özüm, seda yüklerim.....neşe cömertim, gkhyim, özgeyim, mustafayım, aliyim, sevinçim,.... ezgindizelerim, yaşarım, himmetim, ramazanım, ayselim, gülsenim, mehmedim, fatmayım, fatihim,..... halilim, yazganım, omarım, nejlayım, samyeliyim, inciyim,..... fundayım, sevdayım, alevim, ....yusufum, zelihayım, cumalıyım, songülüm, korkmazım,.... hüseyinim, eğitimciyim, istanbulluyum, şiirtuzağıyım, dağlarkızıyım, prensim, lemideyim, vuslatım, hatipoğluyum, vesselamım, kurbaaprenzim, ümüdüm,.... emrahım, leylayım, şahsuvaroğluyum, didestim, halistinim, tiftikim,... fedaiyim, yegahım, seçkinim, dönenceyim, sneyim, taylankoçum, nerminim,.... dessasım, nebahatım, muhannetim, ilyasım, rapsodiyim, ebruliyim, akınım, türkdoğanım,.... şehincileroğluyum, sakineyim, humayım   yeter artık yoruldum ben bi dünya benim işte, ben en yenisinden en eskisine bütün üyelerim , bana iyi bakın olar mı ?? : ))

 

Hepimize hayırlı olsun efendim, yöneticilerimiz olarak sizlerin de az biraz katkınız var tabii ki, ellerinize sağlık : ))

 

Saygılarımla

Mehmet Çağatay Ünlütürk

( Sitemizde Dün Yüzelliyedibindokuzyüzseksenaltı Sayfa Okundu başlıklı yazı MCU :) tarafından 25.07.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.