Beni gördüğüne sevindiğini hissediyorum her nedense.. Biliyorum, bunları okurken de heyecanlanıp: "Bana mı diyor acaba?" diye gülümseyerek okuyacaksın arada düşünceli ve kuruntulu halinle karışık.. 
Dört gözle  yolumu beklediğini, "Acaba ne zaman gelir de bir parça birşeyler karalar şuraya boyuna bakmadan." dediğini, açığımı yakalayıp da tatlı-sert bir üslupta laf çarpıtmayı yada benim sana laf çarpıtmalarımı özlediğini de biliyorum.. Şimdi de soruyorsun değil mi... "Nerden??"
Hisselere güvenir misin? Sezgilere..? Önyargıdan bahsetmiyorum tabiki de, aralarında çok fark var. Belki de ben böyle düşünüyorumdur da, dile getiremediğimden sana bağlıyorumdur konuyu üzerine atıp.. Bu şekilde ben de suçlu psikolojisinden arınmış olarak, devam ederim geri kalan yaşantıma.. Sözde yani, sözde tabii.. Yürek başka söylüyor da, bakma sen yazılanlara.. Aldırma tamam mı... Edip Akbayram da bana uydu, söylüyor bir yandan beni onaylarcasına: "Aldırma gönül aldırma..."
Kendimi masal kahramanı gibi görüyorum zaten.. Kimisi Pollyanna kılıklı der de, öyle olmadığımı bildiğimden üzerine düşmem pek konunun. "He" der geçerim. Sen de yanılanlar sırasında aldın yerini. Ordan bakınca hoş sohbet, neşeli, sevimli, sevecen....vs.vs. Dedim ya, masal kahramanı gibi hissediyorum kendimi... Bitiminde bir başka efsanenin içinde.. Ne dersin, bu defa da sen olsan benim efsanem? Çok mu zor görünüyor ordan bakınca?
Pekii, peki sustum, tamam.. Zorla güzellik olmaz nasılsa! Sesin çıkmadığına göre, istemiyorsun anlaşılan..
Yo, hayır.. Kızdığımı düşünüyorsun şimdi de, ama kızmadım emin ol..
Şakacıyımdır da biraz, bak gülüyorum bir yandan bu yazdıklarıma, emin olabilirsin :))
Ne gündü ama.. Yoruldum yorulmasına ya, Allah'tan hava güzeldi. Hastanede havamızı aldık da geldik, gülme be :P
Sahi, sormaya unuttum.. Orada havalar nasıl?
Bak şimdi ne yazacağımı da unuttum.
Geleceğin alzheimer hastası ben olabilirim bu gidişle, şimdiden söylüyorum, haberin olsun.. Sonra "Vay efendim, hastalıklı geldin bana!" deme... Ayrıca senden önce ölürsem de benden başkasını sevme.
Bir de ben cimbomluyum arkadaş, fenerliysen hiç bulaşma! Ortak rengimiz olan sarı bile, bu gerçeği öğrendikten sonra ısıtmaya yetmez içimi yanına kırmızıyı da eklemedikçe. Hazır aklıma gelmişken yazayım, sonra biliyorsun unuturum filan. Siyasi görüş de önemli. Tamam aşk eyvallahımızdır da, ileride patlak vermesin?
Senin ak dediğine ben kara dersem ortalık kızılca kıyamete dönüşür de, cehennem azabı yaşarız sonra korkusu var içimde. Yoksa inan önemi yok sen yoksan dört duvarın içinde.
Her gün olmasa da arada şiir isterim, şimdiden anlaşalım. "İlham gelmedi, perilerimi azad ettim, mutlu olunca şiir yazılmıyor ki.." gibi bahanelerini de kendine sakla.
Aman da aman, alınırmıymış.. Oy kıyamam.. Alınacak ne vardı şimdi, ama ben bir küsersem hiç konuşmam da pişman olursun alındığına. Hem, hem sen hiç duymadın mı : "Kasap sevdiği eti yerden yere vururmuş." Ah bu atalar, ne güzel söz söylemişler, gurur duydum bir kez daha Türklüğümle. Anlatmak istediğimi bir cümleyle ifade etmek buna denirdi işte.
Acaba diyorum, nefret mi etsek birbirimizden, gıcıklık yapsak? En büyük aşklar nefretle başlarmış ya, ona istinaden şeettim :P
Şimdi tüm yazdıklarımı ve okuduklarını unut!
Onlar da masalın bir parçası çünkü. Başını yukarı kaldır ( Şarkı da ne diyor: "Başın öne eğilmesin...") ama öncesinde pencereni hafifçe arala, bu arada ışıkların kapalı olsun. Gözlerini kapat ve karşında ben varmışım gibi hayal et.
Ya tüm bunlar gerçek olsaydı?
 
****
Sevinçli 
*
*
Not : Yıldız filan istemiyorum :D
Ordan bakınca şizorfen gibi mi duruyorum :))
 
( Beklediğin An Geldi... başlıklı yazı Sevinç A. K. tarafından 5/24/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.