Zulüm Haddini Aştı


ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Esad Suriye’yi bombalıyor. Rusya bize söz veriyor ama Esad’a zulüm yapması için yardım ediyor. İran şimdi Türkiye’den yana ABD’ye tavır alıyor ama Esad zaliminin en büyük yardımcısı.
İsrail sürekli sivillerin üzerine bomba atıyor. ABD en büyük yardımcısı. ABD Afganistan’da sivilleri bombalıyor. Türkiye eğer ona yardım ediyorsa o da zalime ortak olma suçunda. Terör örgütleri zaten zulüm makinası.


Dünyada zulüm haddini aştı. Irak’ta Şii zulmü hâkim, Pakistan’da bombalar patlıyor. Hindistan Keşmir’de zulüm yapıyor. Çin Türkistan’da her türlü zulmü artırarak sürdürüyor.


Bunca zulüm bu dünya için fazla. İyi ki ahiret var. İyi ki cehennem var. Yoksa zalimler yaptıklarıyla kalacak. Yaptıkları yanlarında kar olacak. Mazlumlar çektikleriyle kalacak. Yalnız bu bile ahiretin varlığına, cennet ve cehennemin zaruri olduğuna delil olarak yeter.


Zalimlere kim dur diyecek, mazlumların hakkını zalimlerden kim alacak? Asırlarca Roma imparatorluğu zulümle yönetti dünyayı. Sonra feodal beyler devir aldı batıda zulmü. Cengiz Han doğunun en büyük zalimi. İnim inim inletti bütün doğuyu. Moğol istilası taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmadı.


Emevilerin, Abbasilerin çok az dönem hariç fazla adalet dağıttıkları söylenemez. Dünya Kabil’le başlayan bir zulüm çemberinden hiç kurtulamadı. Şimdi Yeni Roma zulümlerine başladı. Yeni Roma derken yalnızca ABD’yi kastetmiyoruz. O sadece Yeni Roma’nın batısıdır. Rusya ve Çin ise doğusunu temsil eder. Yeni Roma’nın batısında AB de var. Bugün Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır zalimlerin yardımcısı durumunda.


Dün Bosna’da, Çeçenistan’da, Irak’ta, Afganistan’da, bugün Çin, Suriye, Mısır, Arabistan, Yemen’de zulüm hükümferma. Bu zulmün durması için Selahaddin-i Eyyubilere, Osman Gazilere, Sultan Fatihlere, Yavuzlara, Kanunilere, Abdülhamitlere ihtiyaç var. Nuşirevan'dan daha adil Hz. Ömerlere ihtiyaç var.


Bu zulmün durması için güçlü Türkiye’ye, yani Yeni Osmanlı’ya ihtiyaç var. Bu zulmün durması için İslam halklarının dirilişine ve birleşmesine ihtiyaç var.

Bütün bunların olması için biz Müslümanların İslam’a yeniden dönmeye ihtiyacımız var. Hem bu bir ihtiyaç değil bir zaruret.

 Tarih bizi buna zorluyor. Hakikat bizi buna mecbur ediyor. İslam’a, İslam’ın hakikatine dönmek zorundayız. İslam Âlemi bu hakikatte birlik olmak zorunda. Bir ve beraber olmak yok eder ancak bu zulmü. Birlikten doğacak kuvvet. Bu kuvvet gerekli dünyaya. Yeni Roma’nın zulmüne karşı Yeni Osmanlı gerek. İslam birliği gerek. Bu bir gereklilik değil artık bir zorunluluk. Mecburuz buna. Tarih buna bizi mecbur ediyor. Hakikat bizi buna mecbur ediyor.


Şimdilik zalimleri Allah’a havale ediyor ve diyoruz ki; ‘Zalimler için yaşasın cehennem.’

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 11.8.2018
( Zulüm Haddini Aştı başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 10.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.