Avaredir onların da selamı var. 
80-90 sene önce Kuran'ı Kerim'i gizli saklı iş gibi okurduk. Şimdi tesettürü inkar edenler var, her taraf Kuran'ı Kerim dolu, dünya OKU' yor, Müslüman'da ivme düşüşte genellikle öyle değil mi?

Üç kitaplı kentler kutsaldır Mekke Fethedilmedi daha yeni uyandım kahvaltı yapıyorum. 
Kutsal olması, Fitnelerden korunmuş anlamına mı geliyor acaba. 

İnternet hızında ilerliyor Fitnelerden selamete çıkarsın inşallah. 

Doğudan batıya fitne fesat ateşten gömlek pantolon aldım onların çocuklarına acırken bizim çocuklarla uğraşıyorum. 

Onlar can verip kan döküyorlar, bizim kızlar ucunu sivrilttiği bozuk paralarla kan görmek için bedenlerine taciz tecavüz ediyorlar kanlı bıçaklı. 

13-15 yaşındaki kızlarımız yanlarında hiçbir ebeveyn yok iken ormanlık alanda piknikte. 

Devlet Terbiyesi gerekiyor mu acıların çocuğu gibi dimdik duran fotoğrafın var mı acabaa hanımefendi kaderde varsa söyle cennet olsun inşallah ölümün saati yok. 

80-90 sene önceki tsunami sildi süpürdü her yeri geldi ve gitti mi misafirler geldi minareler yükseldi abi camilere medreselere takmıştı kafayı yemiş.
 
Düdüklü tencerede pişiyor İnternet hızıyla devam ediyor özenle seçilmiş Fitneler her dönemde bir başka oluyor. Sence kız arkadaşının başka erkeğin evinde banyo yapması uygun mu? Yeni Foça merhaba öyküm. 

İslam ile ilgili bildiklerimizi yaşasak. İlk okuyacağımız kitap da İLMİHÂL olsun inşallah. 

Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimiz var ve gelecek kulaklarımız için vazgeçmeden deneyeceksiniz sen ne yapıyorsun nasılsın iyi misin peki Gıybeten.
Gıybetin terki en güzel ibadet deneyelim mi! 
Allah'a isyan olan her yerde kötülük var. 

80-90 sene önce Kuran'ı Kerim'i gizli saklı iş gibi okurduk şimdi ivme neden suç duyurusunda bulunmamıştır. Kasıtlı ve asılsız suç yükleme tamamlandıktan sonra da tövbe etmezler bence. 

Eskişehir'de derin izler bırakarak gönülleri fethetti çevresinde bal arısı gibi çalışanlarıyla Emniyette iz bırakır içimden geldi yazdım Erol Ayyıldız'lı Emniyet kemeri. 

Ya bizim çocuklar nasıl iyiler mi? 








( Ya Bizim Çocuklar başlıklı yazı Lütfiye tarafından 26.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.