Yahudilik Sorunu
Ahmet Kemal
2073

ŞİİR


8

TAKİPÇİ

A B Denemeleri Yahudilik Sorunu


YAHUDİLİK SORUNU


Yahudilerin üstün ırk olma fikri ve dünya hakimiyeti hırsları dünyayı felaketlerden felaketlere yuvarlamaktadır. Bu sapık ideoloji dünyayı acılarla kıvrandırmakta, zulümlerden zulüm beğendirmektedir mazlum halklara.

Parayı, medyayı ve siyaseti kontrol eden Yahudi bu üç unsur sayesinde ne yaparsa yapsın haklı olduğuna dünyayı inandırmakta, süper güçleri arkasına almaktadır. Her ne kadar dünyayı bütün bütün aldatmayı başaramamakta ise de aleyhindeki tepkilerin üstesinden gelmekte, yanlışlarını mazur, kendisini mazlum gösterebilmektedir.

Sonsuz yaşama hırsı ve dünya hakimiyeti anlayışı, kendi ırkları dışındakileri insan kabul etmeyişleri bu yanılgının kaynağını oluşturmaktadır. Bu yanılgı dünyanın her tarafında karışıklıklara neden olmakta, sermayenin daha fazla kazanma hırsından dolayı halklar birbiriyle çatışmakta, mazlum kanı dökülmekte, soykırımlar yapılmakta, çocuklar ve hamile kadınlar öldürülmektedir. Aileler toptan yok edilmekte, nice yavrular anasız, nice aileler evsiz kalmaktadır.

Dünyanın birçok yerinde planlanan devrimler onların eseri olmakta, devletleri parçalamakta, yönetimleri değiştirmekte, sebepsiz yere karışıklıklar çıkarılmakta, ırk ayrılıkları düşmanlığa dönüştürülmekte, düşünce aykırılıklarından çatışmalar çıkarılmaktadır.

ESki Mısır’da var olan Pagan anlayışı dinlerine dahil eden bu topluluk zamanla tek tanrılı dinlerini her Yahudi’yi tanrılaştıran çok tanrılı dine dönüştürmüştür. Böylece bu ilahi din tahrif edilmiş, materyalizme sürüklenmişti.

Bu seküler dindışı materyalizmi dünyaya yaymıştır. Bu öğretinin adı Kabalizmdir ve Yahudiliğin dini artık Kabalizm olmuştur. ‘Kabala büyü ve şeytani güçlerle bağlantı sanatıdır. Pratikte kötülüklerle ilgilenmemin yolu ve semboller yoluyla psikolojik dünya üzerinde güç kazanmanın tehlikeli bir sanatı ve büyüye dayalı bir formudur. ‘

‘Negatif güçlerin öğretisi olarak tanımlanan bu kabalizm temelde şeytanın tüm özelliklerini içerir. ‘(Yahudi’nin Tahta Kılıcı)
Bu sapık ideoloji Yahudilerin üstün ırk oldukları ve onlara ait olan toprakların dünyanın diğer milletleri tarafından gasp edildiği inanç temeline dayanır. Bu öğreti dünyanın diğer milletlerine kin ve nefrete dayalı düşmanlığı emreder.

‘Ve her kim Allah’ın Rabbe hizmet etmek üzere orada duran kahini ve hakimi dinlemeyerek küstahlıkla davranırsa o adam ölecektir.’ (Tesniye 17/2)

‘ Ve dedi: Sana artık Yakup değil İsrail denilecek. Çünkü Allah ile insanlarla uğraşıp yendin.’(Tekvin Bab: 33 Cümle:28)
Peygamberlerini zinayla a suçlamışlar, din adamlarını Tanrılaştırmışlardır. Faizi helal saymışlar tefecilikte sınır tanımamışlardır. Her fırsatı değerlendirmişler, ahlaksızlıkta sınır tanımamışlardır.

‘ Ve onun için veba ve sokaklarına kan dökeceğim ve çepeçevre onun üzerine gelen kılıçla yaralılar düşecek ve bilecekler ki ben Rabbim.’ (Tevrat Hezekiel Bölümü-28/23)
(Devam edecek)

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 4.8.2014
( Yahudilik Sorunu başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 16.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.