Siyonizm Ve Ortadoğu



A Denemeleri SİYONİZM VE ORTADOĞU


SİYONİZM VE ORTADOĞU

Ortadoğu’da olan biteni anlamak için Siyonizm’i iyi bilmek gerekir. Siyonizm’in hedefleri, amaçları nelerdir, bunları bilmek gerek. Bunları bilmeden bu bölgede neler oluyor bilmek, anlamak mümkün değildir.

Ortadoğu’da bugün neler oluyor, gelecekte neler olabilir, bunu sezebilmek, olanları anlamak, anlamlandırılabilmek için Siyonizm konusunda araştırma yapmak gerekecektir. Bu araştırmalar arz-ı mevut düşüncesinin, sapık Talmud ideolojisinin, Kabala öğretisinin ne olduğunu bize öğretecek, biz de Ortadoğu’da geçmişte olup biten, şu an olan ve gelecekte olacakları daha iyi kavrayabileceğiz.

Siyonizm, dünya devleti hayali peşinde. Bütün dünyaya hakim olacak Büyük İsrail Devleti hayalidir bu. Bu hayal yalnızca Büyük İsrail devleti hayalinden de ibaret değildir. Bu ütopya bütün dünyaya hakim oma hayalidir. Bu hayal yalnızca dünya hakimiyetinden ibaret de değildir. Bu hayal 'Üstün İnsan', Allah’ın sevgilileri,üstün ırk düşüncesinde olan Yahudi soyunun tüm dünya milletlerini köleleştirme hayalidir. Bu ütopya Büyük İsrail Krallığının ütopyasıdır.

Bu krallık Yahudilere dünya cenneti kurma amaçlıdır. Ahiret düşüncesini inanç dünyasından söküp atan bu sapık ideoloji dünya cenneti peşine düşmüş, 2000 yıl sürecek bir yalancı cennetin peşine düşmüştür.

 Bu cennet şeytani bir cennettir. Bu krallık şeytanın krallığıdır. Bu hakimiyet şeytanın hakimiyetidir.

Şeytanın saltanatı peşinde olan Siyonist ideoloji, Deccalı büyük kurtarıcı olarak seçmiştir. Kurtarıcı Mesih fikrini kendine düşman ilan etmiş, şeytanın son temsilcisi Deccalı kendisine kurtarıcı seçmiştir. 

Şeytanın dünya hakimiyeti peşindedir bu sapık düşünce. Dünyadan başka cennet tanımamaktadır.

Aslında ilahi kökenli bu din ilahi olanla bağını koparmış, dünyevileşmiş, bir ırkın sapık ideolojisi haline gelmiştir. Bu dönüşün İsrail oğullarının ruhunda vardı. Bu puta tapıcılık Samiri’nin önderliğinde altın ve gümüşten yapılma buzağıya tapınma şeklinde kendini göstermişti. Bu günde altına ve paraya hakim olan Siyonizm Yahudi ırkından buzağı yapmış ona tapınmakta ve bütün dünyayı ona tapınmaya mecbur kılmak için elinden geleni ardına koymamaktadır.

Bu yüzden Ortadoğu’da sular durulmamaktadır ve asla da yakın gelecekte durulma ihtimali yoktur. Böyle bir ümit ışığı ufuklarda görülmemektedir. Çünkü Ortadoğu Büyük İsrail Krallığı’nın va’d edilmiş topraklarıdır. İsrail’in yayılma politikası gereği bu bölge daima karışıklık içinde olmalı, bölge halkları birbiriyle savaşmalıdır.

Bu Amerika’nın da işine gelmektedir, Avrupa’nın da Rusya’nın da Çin’in de. Çünkü Yeni Roma dediğimiz bu maddeci krallık yeraltı zenginliğinin muhteşem olduğu bu bölgede çıkar peşindedir. 

Zengin yeraltı kaynaklarının rahat sömürülmesi için bu gereklidir.
Bu yüzden bu bölgedeki bütün devletler parçalanmalı, terör örgütleri desteklenerek hem büyük İsrail Devleti emellerine yol açılmalı, hem de bu bölgenin petrolleri buranın halklarına değil yeni Roma canavarının iştahına terk edilmelidir. 

Yeni Roma’nın uluslararası şirketleri zaten Yahudi sermayelidir ve bu sermaye Büyük İsrail Devleti amaçlarına hizmet etmektedir. Bu yüzden de Ortadoğu’da yakın gelecekte sular asla durulmayacaktır.

.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 16.11.2014
( Siyonizm Ve Ortadoğu başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 10/14/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.