AYNI SENARYO




BU ülke bu senaryoyu çok gördü. Bitti derken yine aynı senaryoyu görmek aslında bizi şaşırtmadı. Bazıları şaşırıyorsa da bu işin bu kadar kolay olacağını biz hiçbir zaman düşünmedik zaten 

Bill Clinton ‘Türkiye kendi haline bırakılmayacak kadar önemlidir’ demişti de kimileri bundan övünç çıkarmış olabilir. Ama işin aslı öyle değil. Sömürücü yeni Roma İmparatorluğu ABD bu topraklardan elini çekmeye hiç niyetli değil. Bu da kan, gözyaşı ve zulüm demek. Amerika azılı katil ve canilerin ülkesi. Amerika’yı keşfeden batı oraya ilk olarak hapishanelerdeki azılı katilleri gönderdi. Bu katiller kıtanın asıl sahibi olan Kızılderilileri yok etti. Onların arazilerini gasp etti. Daha sonra zulümle gasp edilmiş bu bitmez tükenmez toprakların işlenmesi için güce ihtiyaç duyuldu. O da bulunmuştu. Kara Afrika kıtasının yerlileri. Orda da bir zulüm tezgahı kurdular. Vahşi Afrika ormanlarında yalnız gezen yerlileri yırtıcı canavarları avlar gibi canlı canlı yakaladılar, gemilere balık istifi doldurup yeni kıtaya götürdüler. Esir pazarında sattılar. Özgür insanları köleleştirerek çalıştırdılar. Dinlerini değiştirdiler ama kölelikten azat etmediler. Hâsılı büyük bir zulüm imparatorluğu kurdular. Onların sırtından sanayi devrimlerini yaptılar. Sanayi hammaddeye ihtiyaç duydu. Onu Ortadoğu’da buldular. Bu nedenle Ortadoğu’ya el attılar, Ortadoğu’yu karıştırdılar. Zulümlerini oraya da taşıdılar. O da yetmedi tüm dünyayı karıştırdılar. Dünya milletlerine hayatı zehir ettiler. 

İşte Türkiye’de en çok müdahale ettikleri ülkelerden biri oldular. Yeni güç dengeleri oluştu. Onlarla savaştılar. Baktılar olmayacak bu zalim güçler birbirleriyle anlaşarak zulüm düzenini sağlama aldılar. 
Bazen açık, bazen kapalı işgallerle sürdürdüler bu zulüm düzenini. Kapalı işgal açık olanından daha güvenliydi onlar için. Manda yerine kendilerine dolaylı yollardan bağlı yönetimleri tercih ettiler. Bazen kukla diktatörlerle, bazen de güya demokratik yönetimlerle sürdürdüler sömürü düzenlerini. Ama ne sömürüden vazgeçtiler, ne de zulümden. Milletlerin kanını emdiler, iliklerini sömürdüler. 

Batı Gladyolarla sürdürdü bu düzeni. Sömürecekleri ülkeleri önce geri bıraktırdılar, sonra aşağılık kompleksi içine attılar. Gerek medya gerekse diğer bütün güçleri ele geçirdiler. Ülkelerin istihbarat teşkilatlarını ele geçirdiler, ordularını kendilerine hizmet eder hale getirdiler. Bürokrasiyi gönüllü ajanları haline getirdiler. Seçimlerle elde edemediklerini kanun dışı eylemlerle elde etmeye çabaladılar. Bugün hala yürürlükte olan Gladyo’nun ordu içinde Seferberlik Tetkik Kurulu, Özel Harp Dairesi- geçmişteki duyumlara dayalı olarak söyleyebiliriz ki -görünen yüzüdür. Ayrıca ülke içindeki yabancı istihbarat ve kontrgerilla ajanlarının varlığı kuşkusuzdur. Basındaki paralı ve gönüllü elemanlarını da düşünürsek geleceğimiz için kaygılanmakta haklıyız derim. Hatta içimizdeki palazlanmış sermayenin azgın azınlıkla birlikte yapmayacağı şey olmayacağını da hesaba katmak zorundayız. Bütün bunlar yanında Soros gibi spekülatörleri karlarını daha fazla artırmak için yapmayacağı yoktur. 

Bütün bu şer odaklarını ve yapmakta oldukları hain planlar hiç te ülkemizin hayrına değil. Allah milletimize yardım etsin. Bu aziz milleti tekrar yokluğa, açlığa, geri kalmışlığa mahkum etmek için iç ve dış düşmanlar el ele vermiş bütün imkanlarıyla savaşıyor. CIA nın MOSSAD’ın ve diğer ülke ajanlarının beraber planladıkları bu oyunları ancak milletin sağduyusu çözecektir. Yeniden kardeşkanının akmaması için çok dikkatli olmak zorundayız. Yeniden fakir ülke olmamak için çok akıllı olmak zorundayız. 

Bugün Mısır’da, Ukrayna’da, Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da oynanan oyun hep aynı. Bu oyunu bozmak için güçlü Türkiye gerek. Bu zulüm düzenine son verecek bir adil güç gerek. Bu da küresel bir oyuncu olması gereken Türkiye’dir. İşte bütün oyun bunun üzerindedir. Bütün oyunlar bunun için tezgahlanmaktadır.

Ahmet Kemal

( Yine Aynı Senaryo başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 21.07.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.