. Evrendeki devasa boşluğu gördünüz mü? Haberiniz oldu mu? Bir şair öldü bugün. Bir iki dizesiyle selâma durdunuz mu? Gözleriniz doldu mu? Bir şair öldü bugün. Ne kadar tanırdınız şiirleri dışında? Hüneri ne boyunda ne de kara kaşında. Aradığı ilhamı hayâlinde, düşünde Kısmetince buldu mu? Bir şair öldü bugün. Hüznünü, sevdasını, nazını bilirdiniz. Cevherinden fışkıran özünü bilirdiniz. Fani cisminden öte; sözünü bilirdiniz. Aklınızda kaldı mı? Bir şair öldü bugün. Tutacak, biliyorum, kâğıt, kalem yasını. Onlarla sundu bize hayatın kopyasını. Bazen de sergiledi özgün ütopyasını. Muradını aldı mı? Bir şair öldü bugün. Helâlleşti mızrapla, kırık telli sazıyla. Vedalaştı serbesti, hecesi, aruzuyla. "Yeter, benden bu kadar!" diyerek rızasıyla Can kuşunu saldı mı? Bir şair öldü bugün. Eksilirdi insanlık, eserleri kaybolsa. Her biri başka değer, dünya şairle dolsa. Milyonlardan vazgeçtim, tek kişi dahi olsa Saçlarını yoldu mu? Bir şair öldü bugün. Mücella Pakdemir


Çok uzun yıllardır reel hayattan da tanışıp sevdiğim, pek çok tatlı anımız bulunan kıymetli arkadaşım Hayrünnisa Şenel'in vefatını derin bir üzüntü içinde öğrendim.
Mekânı cennet olsun. Rabbim rahmetiyle karşılayıp şefkati ile muamele eylesin. Amin.
Çok müspet bir şahsiyetti. Onu sevmeyen yoktur diye düşünüyorum.
Şair camiamızın ve sevenlerinin başı sağ olsun. Kızı İnayet Millidere'ye ve tüm aile bireylerine sabırlar diliyorum.

( Bir Şair Öldü Bugün başlıklı yazı M.Pakdemir tarafından 26.09.2021 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.