Bir ünlü Türk kadın oyuncu, cinsiyet değiştirip erkek oluyor. Ne zaman haberlere baksam onu haberleri… Oturuşu, bıyığı, sakalı, hangi kadınla gezdiği, denize girişi… Her yaşadığı an anlatılıyor. Sanki mucize gerçekleşmiş, sanki isteyen istediği formatta tercihini yapabilir ve yaşayabilir, mesajını vermeye çalışıyorlar. En sonunda da bir kadınla, geleneklerimizde kız isteme de formalitesi uygulanarak, her türlü olayı yaşayarak evlenmiş. Sıradan bir evlilik gibi, tebrik ediyorlar… Onun mutluluğunu adeta alkışlıyorlar…

 

Ya Hû! Lut kavmi, kadın kadına erkek erkeğe yaşanan ilişkilerden lanetlenmedi mi? Neymiş cinsiyet değiştir, sonra da bu yaptığına masumca bir paylaşımdır mesajını ver. Dinen yasaklanmış bur tür ilişkilerin önü açılmak mı isteniyor, yoksa nedir amaç?  Geçmişte kadın olan ünlüleri gördük, evlendiler... Baktılar bu tutmadı, bu sefer kadınları erkek yapmaya çalışıyorlar! Allah’ın yarattığı güzelliğe isyan ediyorlar… Sen cinsiyeti değiştirmekle neslini mi devam ettireceksin ki, evlilik neslin devamı için yapılır yalnızca… Sen Allah’ın yarattığı şekliyle asla bir erkek olamazsın!

 

Din düşmanları baktılar ki, İslam’ı yok edemiyorlar, İslam’ın yaşanması gereken alana girerek, İslam dışı yaşamı yaşayan yeni bir din mi ortaya çıkartmaya çalışıyorlar, “İstediğin gibi özgür yaşa, böylece mutlu ol!” gibi.  Sanki bu cinsiyet değiştiren kadın, çok mutlu olduğu imajını veriyor… Her resimde gülüyor, erkek gibi konuşuyor, hatta kazak erkek görüntüsü veriyor! Diyorlar ki, bak görüyorsunuz cinsiyet değiştirmekle kıyamet kopmuyor, ayıplayan da yok, istediğin gibi toplum içinde geziyorsun, tebrik ediliyorsun ve hayatına ne güzel devam ediyorsun. Okuyana mesajı bu…   Sende yapabilirsin, sakın korkma!

 

Kusura bakmayın ama ben, her fırsatta peygamberimizi alaşağı eden Danimarka dış işleri bakanı gibi İslam dinine düşmanı değilim, ben Müslümanın!  Burası da Danimarka değil. Burası Müslümanların yaşadığı, dinin gereğini yapan, safi bir Müslüman ülke… Burada bu tür şeyleri yapamazsınız, anlatamazsınız, benimsetemezsiniz… Edepsizlik edemezsiniz! Böyle yaşamak mı istiyorsun git Danimarka’ya! Onun medyasında yer bul, eğer bulabilirsen… Çünkü bu sıradan bir tercih olduğu için orada haber niteliği de asla olmaz…

 

Herkes, Allah’ın verdiği bedenine razı olmalı, kadın, kadın olmalı erkekse erkek!  Artık oynanan bu ucuz oyuna karşı çıkmalıyız. Bunu yazan çizeni de toplumumuzdan dışlamalıyız! Bu bizim içimizde haber niteliği olmayan, yıkıcı bir durum, asla yapıcı da değil! Buna boş ver demekle, ahlaki çöküntüye destek vermiş oluyorsunuz, bilesiniz!

 

Üzgünüm…

 

Saffet KURAMAZ   

( Cinsiyet Değiştiren Ünlü Kadın Evlendi Haberini Yaymak Da Nedir başlıklı yazı safdeha tarafından 29.09.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu