AŞKA SORULAR..?    Şiir]                                                 Senin kalbinin içinde eriyebilen bir zehir ve şeker var ise..                                                                                İşte o benim..                                                                                  Dem bu dem..                                                                        Çayhanende gezinip..                                                                Senin çayını demlerim..                                                        Zira,senden başka hiç bir isim yoktur benim..
Binbir kapılı anahtarın vardır...                                                                    Birde gizem dolu kanatların vardır senin...                                        Dostlar meclisinde meşk eyleyen erenler...                                           Her gece senden bahsederler...                                                       Sahi..                                                                                                Seninde bir kalbin varmıdir..?                                                                              Bir elin..                                                                                                 Bir gözün..?                                                                                    Tutunulacak bir dalın..                                                                                Yada tutmak istediğin bir yarin var mıdır..?                                             Zira;                                                                                                                     Gözler seni görünce esir düşer yargısız..                     Gönül sana değince gözler kör olur kaygısız..                                            
Senin meclisine giren gönül, çıkmaz ordan sargısız...                            
Fikrimce senin canı vurduğun an,gözlerdir..             Kalbin infaz olduğu an,dilindeki sözlerdir...                                                     Merakımdan soruyorum..                                                                                      Sen azmisin yoksa çokmu?                                                                                 Heybendeki aziktan birazda bana yok mu..?             Mahzende ki ızdırab üzerime çöküyor..                     Beni azad edecek hüner
Senin bileğinde yok mu..?                                             Demlendikçe demlenir kalbimdeki bu acı 
Hicran dolu nağmelerin yıktı taht ile tacı 
Zuleyha'yı deli eyledin...                                                                                             Mecnun'u veli...                                                                                                  Behlül eylersin benim gibi niceleri...                           Ey aşk..!                                                                                                        Kapini çalanlara hiç kimsin demez misin..?               Herkesi buyur edip sofranı serer misin..?                   Herkese farklı misin, yoksa herkese bir mi..?             Elifba'nda bulunan hurma ile çile mi..?                       Verdiğin meyvelerin acıyla mı yetişir..?                     Nasıl olurda her can acı bilip koşuşur..?                     Seni tatmak isteyen birbiriyle yarışır...                       Ölüme kadar canlar hep seninle sevişir..?                                  ??? #ERKAM YİLDİRİM ???
( Aşka Sorular başlıklı yazı #eryld tarafından 17.08.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.