..........................

................................................

.......................................................................

Ben yalnızlığımı çok severim..  benim yalnızlığım beni üzmez..
çünkü ben kendimi en iyi bilen anlayanım.. daha ne olsun sen kendini anlamazsan.. kendin için birşey ifade etmiyorsun demektir..  her derdin de
üstesinden gelende.. yine sen olacaksın..
yaşadıkların ..sadece senin bire bir birikdirdiklerindir ..
sadece sen çözeceksin.. zora gelince .. kimseden yardım almadan...
......

çünkü o senin.. en derinden yürekten gelen kederin.. hüznün.. ne yaşadıysan orada kabuk baglamış o yaraların... tedavisinide sadece sen ilaç olacaksın.. herşey senin iç dünyanda olanları en iyi bilen.. tedavisnide..
 en hasarsız eden.. yine senin güçlü hafızan.. vede duygu selin olan .. yürek sesinle.. sen bağlayacaksın... yaralar kabuk bağladı diye.. oturup ağlamayacaksın.. kendine hep bir meşgale arayacaksınki.. güvenle

....

bakacaksın ... yaşamaktan yemek yemek gibi zevk alacaksın.. son hedef yılmayacaksın.. başaracağım diye her an her dakika.. içinde umutla koşacaksın.. çünkü sen insansın aklın var... herşeyede biraz kafa yoracaksınki..
kendine güzel zeminler hazırlıyasınki en hasarsızından...Olduğun yerde saymayacaksın .. bak o zaman nasılda hüzünleriyin ..

....

seni oralarda fazla konuklamasına... Izin vermeyeceksin ... senin  sen olduğunu unutdurup kanat takınasınki.. kelebekler gibi.. gökyüzünün.. maviliklerinde uçasın... bütün kabuk bağlamış hüzünlerinle.. gök yüzünün maviliklerinde.. kaybolacaksın.. işte o zaman sen arınımış bedeninle .. yeniden doğacaksın..
acılarından...
....
dermanı sende ..kapanmayan yaranın...

Lüxemburg`dan. 25.02.2015
"Dönüş Korkmaz" .


( Kapanmayan Yaramın Dermanı Bende başlıklı yazı Mosell 07 tarafından 25.02.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.