Dünya penceresinden bakıp, dünya`mızla konuşmak istedim. İnanılmaz güzellikler sunmuştun bizlere; kıymetini bilemedik dünya. Sana her gün teşekkür edeceğimize, savaşa mı girdik seninle ,ormanlarımızı yakıyor yok ediyoruz; meyvelerin,sebzelerin,çiçeklerin
genleriyle oynuyoruz.

Hormon ne demek mi? ağaçlar ağlıyorlar mı? Yücem’e şikayet mi ediyorlar? Mevsimler şaşırmadı ,biz şaşırttık ..!

Denizlerin mavi rengi değişti,oltalara balık takılmıyor,deniz anaları bile yok olmuş.

Balıkçılarımız yastalar rastgele diyemiyoruz. Gözbebeğimiz dünya depreme de gerek yok,toprağın altında ve üstünde bir çok kimyasal atıklar dolu en şiddetlisi olacak depremin; yağmurlar da yağmaz oldu, denizleri de yakında kurutacağız, seninle konuşurken
utanıyorum güzel dünya`mız..

Yarınlara ``BEBEK DOĞMAK İSTEMİYOR``Kendi kendimizi yok ediyoruz değil mi?

Sevgili dünya`mız yağmurlarımızı, yeşil ormanlarımızı, mavi denizlerimizdeki balıklarımızı, toprağımızdaki sebzeleri, meyveleri, çiçekleri, kelebek kovalayan çocuklarımızı ne olur geri ver bizlere dünya !

Affet bağışla bizleri,hoyrat rüzgarları hep beraber durduracağız, sana söz veriyoruz, güneşinle, mavinle, yeşilinle yaşamak için elimizden gelen her doğruyu yapacağız.

Ağlama dünya`mız, seni ağlatmaya yok ki hakkımız !

Oya Gedik
( Bebek Doğmak İstemiyor ! başlıklı yazı Oya GEDİK tarafından 28.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.